Ofertat

Fjalore Ka 1 libër.

 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

  Ky fjalor, i përditësuar kryesisht me Traktatin e Nisës, i cili është aktualisht në fuqi, trajton gjithashtu fjalë dhe shprehje të marra nga Projektkushtetuta Evropiane. Në këtë fjalor nuk trajtohet vetëm Bashkimi Evropian. Objekt i shumë termave janë organizata të tjera evropiane, të tilla si Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut, OSBE, etj.

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër