Ofertat

Fjalorë Ka 7 libra.

 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
 • Shikim i shpejtë
  585 Lekë 650 Lekë -10% Në stok

  Përgjithësisht, mitologjia shqiptare lidhet me demonologjinë popullore. Por ç'është demonologjia si e tillë? Daimonion – i (greqisht) është një qenie hyjnore, zëri hyjnor, "esenca hyjnore", "zoti i vogël" etj. 

  585 Lekë
  650 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  Një fjalor i rëndësishëm për gjuhësinë shqipe, por njëkohësisht edhe për zoologjinë dhe botanikën.

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  Fjalor i pasur me emërtime të bimëve dhe kafshëve në gjuhën shqipe, të shoqëruara për herë të parë me termat e latinishtes, i cili krahas përdorimit në qarqet universitare mund të jetë interesant edhe për publikun më të gjerë.

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  Fjalori i Oksfordit për Islamin është hartuar për lexuesit e zakonshëm me pak ose aspak njohuri për Islamin. I organizuar në një formë të lehtë për përdorim, nga A-ja deri te Z-ja, ai ofron më shumë se dy mijë zëra që sintetizojnë materialet e përzgjedhura nga Enciklopedia e Oksfordit për botën islame moderne me një numër të madh zërash të rinj...

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  4 600 Lekë Në stok

  Një vepër me rëndësi të veçantë. Fjalori Enciklopedik Islam është një fjalor shpjegues i përgjithshëm islam. Ai është fryt i një pune disavjeçare, në disa etapa, është rezultat i një angazhimi të mundimshëm e përplot sfida e përgjegjësi intelektuale. Në Fjalorin në fjalë janë paraqitur dhe përpunuar 2849 zëra (emra, nocione, institucione, togfjalësha apo...

  4 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 800 Lekë Në stok

  Padyshim një nga veprat më të rëndësishme të kësaj fushe botuar deri më tani në Maqedoni. I pari fjalor i sociologjisë në gjuhën shqipe, që ngërthen rreth 1500 terma dhe që plotëson një zbrazëtirë të dukshme në botën akademike shqiptare të shkencave shoqërore. Një projekt shumë serioz dhe një ndërmarrje e guximshme për të grumbulluar material tejet të...

  2 800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra