Ofertat

Shokët e verës Ka 61 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  540 Lekë 600 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Autorja Natasha Poroçani (Shuteriqi) nuk sjell thjeshtë një vëllim me vjersha për fëmijë, por përmes tyre, ajo synon që ta nxisë fëmijën të analizojë, të futet tek elementet e tekstit, dhe të bashkëveprojë. Vogëlushët do të do të bëhen poetë të vërtetë pas leximit të këtij libri. Ky botim është me ngjyra dhe i realizuar plot shije përmes vizatimeve të...

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok