Ofertat

Komunikim Ka 15 libra.

  • Shikim i shpejtë
    900 Lekë Në stok

    Konsiderohet një nga librat më elegantë të filozofisë politike, në të cilin Scruton trajton sfidat më të mëdha të mendimit politik konservator, por edhe të veprimit politik të partive që janë të rreshtuara djathtas. Me një gjuhë të përkorë dhe thellësi të rrallë, autori depërton në konceptet themelore të konservatorizmit dhe ndërton qasjen që duhet të...

    900 Lekë
    Në stok
  • Një histori e qartë dhe sintetike që ripërshkon ngjarjet më domethënëse të dizajnit, të shekullit XX. Konkurset, ekspozitat, poetikat individuale ose kolektive dhe intuitat produktive ose teknologjike vijnë të rivendosura përmes hallkave që lidhin ngjarjet me kauzat përkatëse dhe pasojat. Në një shtrirje gjeografike që përshkon Evropën, Shtetet e...

  • Shikim i shpejtë
    1 200 Lekë Në stok
    I ri

    Ky libër është një studim rret arkitekturës dhe formave që ka ndërtesa që projektuan rusët dhe ku u vendos “hollivudi” shqiptar që i dha jetë propagandës dhe farkëtimit komunist të shqiptarëve. Këndvështrimi dhe analizat semiotike të studiuesit dhe artistit Gëzim Qendro të këtyre shenjave të hapësirës publike janë krejt origjinale

    1 200 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 200 Lekë Në stok

    Libri Gazetaria është një vepër standard për studentët e gazetarisë dhe gazetarët e rinj. Epërkthyer deri më sot në disa gjuhë, vjen tani edhe në gjuhën shipë. Ky libër ndërthur së bashku njohuritë mbi praktikën dhe shkencën e gazetarisë. Kërkesat që ka profesioni, gazetaria vetë si dhe marrëdhëniet me publikun shihen e analizohen si komponente të...

    1 200 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% Në stok

    Gjithçka në fakt është komunikim. Njerëzit nuk janë në fillim si të tillë dhe pastaj të nisin të komunikojnë; ne jemi si na ndërton në çdo çast komunikimi me të tjerët.

    1 800 Lekë
    2 000 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

    Manifest për një ''gazetari të shtuar''

    900 Lekë
    1 000 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    720 Lekë 800 Lekë -10% Në stok

    Ky libër u drejtohet studiuesve të medias, studentëve të gazetarisë dhe komunikimit, gazetarëve, si dhe kujtdo që ka interes për procesin transformues të sistemit politik dhe mediatik në vend pas vitit 1990, dhe ndikimet mbi kulturën profesionale të gazetarisë shqiptare.

    720 Lekë
    800 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    630 Lekë 700 Lekë -10% Në stok

    Revolucioni i komunikimit është i vetmi revolucion i këtyre 50 viteve të fundit. Më shumë mesazhe, më shumë shpërndarës, më shumë mesazhmarrës. Më shpejt, më larg... Aktorët e kësaj përmbytjeje jemi ne.

    630 Lekë
    700 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok
    I ri

    Ky studim është një analizë e plotë, e thellë dhe profesionale për talk show-n si gjinia televizive më përcaktuese e fizionomisë së televizioneve shqiptare të periudhës së tranzicionit

    1 000 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 250 Lekë Në stok

    Fuqia e të menduarit kritik është një përpjekje për të përmbushur kërkesat që mësuesit dhe pedagogët i presin nga çdo libër i mirë dhe përmban njohuritë fillestare, dijet bazë që Iidhen me mënyrën e parashtrimit të argumenteve dhe nxjerrjes së përfundimve.

    1 250 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    800 Lekë Në stok
    I ri

    Ky libër nuk mëson vetëm si ta bësh për vete opinionin publik por edhe se si të mbrohemi nga propaganda manipuluese e njerëzve të pushtetit. Një nevojë reale për shqipërinë e sotme. Propaganda u shkrua në vitin 1928 nga Edward Bernays duke hedhur për herë të parë dritë mbi teknikat sistematike të komunikimit publik. Në fushën e Marrëdhënieve me Publikun,...

    800 Lekë
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% Në stok

    1 800 Lekë
    2 000 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    810 Lekë 900 Lekë -10% Në stok

    810 Lekë
    900 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

    900 Lekë
    1 000 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
  • Shikim i shpejtë
    1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Në stok

    1 080 Lekë
    1 200 Lekë -10%
    Cmim i reduktuar
    Në stok
Shfaq 1 - 15 nga 15 libra