Aksesorë Ka 585 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  5 000 Lekë Në stok

  Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri

  5 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Nëse e ke vendosur për t’i dhuruar një libër mikut tënd, mos u shqetëso për më tej. Për këto mendon Bukinist.al, mjafton që ti të zgjidhës produktin tonë “Gift CARD”, shërbim i parë i këtij lloji në Shqipëri

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Nuk është në stok

  Nje lupe zmadhuese per lexim E markes Pino material druri

  300 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  200 Lekë Nuk është në stok

  Nje busull per orientim gjate kohes qe femija juaj lexon nje liber

  200 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 490 Lekë Në stok

  Dedikimi më i bukur në një papirus prej druri.

  2 490 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  790 Lekë Në stok

  Filxhane per te apasionuarit pas librave Ju mund te zgjidhni nje nga modelet qe deshironi

  790 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  990 Lekë Nuk është në stok

  990 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Në stok

  Një aksesor që ofron simbolet në formën më interesante. Vjen në peshë 340 gramë. Në përmasa 14 x 19 cm, për të dekoruar me simbolet e preferuara. Të gjitha simbolet janë të lidhura dhe të zbukuruara në pjesën anësore. Një dhuratë e veçantë për ditëlindje, përvjetor apo të gjithë ata që i duan simbolet dhe librat.

  1 650 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Nuk është në stok

  Aksesori i ndricimit në ngjyrë të zezë që vendoset në librin tuaj. Shijoni argëtimin dhe vazhdoni leximin në aksesorin e duhur praktik. Me ndriçimin e duhur, pa bezdisur të tjerët rreth jush. Përdorim tepër praktik, mjafton të mbështesni në liber, që kthehet në mënyrë fleksibël për t’ju përshtatur ndriçimit që dëshironi.

  1 650 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Nuk është në stok

  Mos e humbisni leximin dhe kur nuk keni ndriçim. Mjafton të vendosni ndriçuesin në ngjyrë të kuqe në libër dhe të merrni ndriçimin e nevojshëm pa bezdisur të tjerët. Shumë praktik dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Tepër fleksibël, kthehet sipas pozicionit që dëshironi.

  1 650 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Nuk është në stok

  Aksesori i ndriçimit në ngjyrë lejla që vendoset në librin tuaj. Shijoni argëtimin dhe vazhdoni leximin në aksesorin e duhur praktik. Me ndriçimin e duhur, pa bezdisur të tjerët rreth jush. Përdorim tepër praktik, mjafton të mbështesni në libër, që kthehet në mënyrë fleksibël për t’ju përshtatur ndriçimit që dëshironi.

  1 650 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 890 Lekë Në stok

  Me një libër që ju mban orë të gjata të fokusuar vjen aksesori që ju mundëson të mbështesni librin për një lexim sa më komfort. Mund të vendosni librin në këndin që ju dëshironi, kudo ku jeni duke lexuar: në tavolinë apo dhe në dysheme. Përbërë nga material lëkure i butë, perfekte për lexuesit e të gjitha...

  2 890 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 850 Lekë Nuk është në stok

  Mbani një roman, tablet/ipad-in tuaj, stilolapsin apo dhe një fletore në aksesorin luksoz ngjyrë rozë. Përbërë nga material elastik që i mban të sigurta aksesorët tuaj. Perfekte për ta marrë me vete në punë, universitet apo dhe në aktivitete të ndryshme. Vjen me një xhep...

  2 850 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Aksesori shtesë që vendoset në pjesën anësore të librit apo bllokut tuaj të shënimeve për të mbajtur të sigurtë të gjithë aksesorët e tjerë. Për të gjithë lexuesit apo studentët që nuk duan të humbasin asnjë aksesor. Përshtatet lehtësisht me shumicën e librave apo dhe fletoreve A5 falë materialit elastik.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Aksesori shtesë që vendoset në pjesën anësore të librit apo bllokut tuaj të shënimeve për të mbajtur të sigurtë të gjithë aksesorët e tjerë. Për të gjithë lexuesit apo studentët që nuk duan të humbasin asnjë aksesor. Përshtatet lehtësisht me shumicën e librave apo dhe fletoreve A5 falë materialit elastik.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  850 Lekë Në stok

  Rripi me material lëkure elastike, krijuar për të kapur dhe mbajtur informacionet tuaja më të rëndësishme. Pasi keni grumbulluar të gjitha informacionet ne nje vend, keni hapësira horizontalisht për të vendosur të gjtiha aksesorët: stilolaps, laps, gomë, gërshërë, highligher të nevojitura për ju. Për artistë të rinj, studentë, profesionistë, hobistë ose...

  850 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  850 Lekë Në stok

  Rripi me material lëkure elastike, krijuar për të kapur dhe mbajtur informacionet tuaja më të rëndësishme. Pasi keni grumbulluar të gjitha informacionet ne nje vend, keni hapësira horizontalisht për të vendosur të gjtiha aksesorët: stilolaps, laps, gomë, gërshërë, highligher të nevojitura për ju. Për artistë të rinj, studentë, profesionistë, hobistë ose...

  850 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  850 Lekë Në stok

  Rripi me material lëkure elastike, krijuar për të kapur dhe mbajtur informacionet tuaja më të rëndësishme. Pasi keni grumbulluar të gjitha informacionet ne nje vend, keni hapësira horizontalisht për të vendosur të gjtiha aksesorët: stilolaps, laps, gomë, gërshërë, highligher të nevojitura për ju. Për artistë të rinj, studentë, profesionistë, hobistë ose...

  850 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë Në stok

  Mbajtësja për librat, aksesori i përsosur i leximit në shtëpi ose gjatë udhëtimeve. Nëse ju nevojitet një mbajtëse për të mbajtur librin apo shënimet gjatë gjithë leximit, që nga letrat e vogla deri te librat shkollorë më të mëdhenj, mbajtësja Gimble do ju lehtësojë, duke ju lënë plotësisht në "duar të lira".

  1 350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë Në stok

  Mbajtësja për librat, aksesori i përsosur i leximit në shtëpi ose gjatë udhëtimeve. Nëse ju nevojitet një mbajtëse për të mbajtur librin apo shënimet gjatë gjithë leximit, që nga letrat e vogla deri te librat shkollorë më të mëdhenj, mbajtësja Gimble do ju lehtësojë, duke ju lënë plotësisht në "duar të lira".

  1 350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë Në stok

  Mbajtësja për librat, aksesori i përsosur i leximit në shtëpi ose gjatë udhëtimeve. Nëse ju nevojitet një mbajtëse për të mbajtur librin apo shënimet gjatë gjithë leximit, që nga letrat e vogla deri te librat shkollorë më të mëdhenj, mbajtësja Gimble do ju lehtësojë, duke ju lënë plotësisht në "duar të lira".

  1 350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Nuk është në stok

  Ndriçuesi i vogël në format dhe përmasat praktike. Vendoseni në librin tuaj, përthyejeni në këndin që dëshironi dhe lexoni dhe në errësirë. Mund të përthyhet deri në 90 gradë. Lexoni librin e preferuar pa shqetësuar të tjerët.

  1 250 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  770 Lekë Në stok

  Për të gjithë të apasionuarit pas shkronjës “F” aksesorërt mbështetës vijnë në peshë të lehtë, kompakte dhe që mund t’i merrrni kudo me vete. Aksesori që ju ndihmon të mbani çelësat e shtëpisë, zyrës, makinës apo dhe biçikletës të sigurta. Mund të ofrohet dhe si dhuratë tek të gjithë miqtë tuaj.

  770 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 520 Lekë Në stok

  Miku i librit tuaj, mbështetësi në formën e një qenushi të vogël në ngjyrë blu që i lejohet të ulet kudo në shtëpi. Nëse ju duhet të shkëputeni nga leximi, mjafton të vendosni librin në mbështetëse për të ruajtur faqen ku e keni lënë. Mund të ofrohet si dhuratë ideale për të apasionuarit pas librit dhe kafshëve të të gjitha moshave.

  1 520 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 520 Lekë Në stok

  Miku i librit tuaj, mbështetësi në formën e një qenushi të vogël në ngjyrë lejla që i lejohet të ulet kudo në shtëpi. Nëse ju duhet të shkëputeni nga leximi, mjafton të vendosni librin në mbështetëse për të ruajtur faqen ku e keni lënë. Mund të ofrohet si dhuratë ideale për të apasionuarit pas librit dhe kafshëve të të gjitha moshave.

  1 520 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Nuk është në stok

  Për të apasionuarit pas librave dhe dekoreve të stilit klasik, llamba ergonomike do ju ofrojë ndriçimin që ju mungon. Në çfarëdo aventure të përfshiheni, drita e plotë do ju bëjë shoqëri: në një tendë kampingu, në një piknik, madje dhe nëse lexoni në shtëpi në krevatin tuaj. Mund ta mbështesni në sipërfaqe apo dhe të varet diku.

  2 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Nuk është në stok

  Ndriçuesi praktik në ngjyrën classic cream që do qëndrojë në mbështetje maksimale në tavolinën apo në çdo sipërfaqe që dëshironi. Në dizajnin klasik ndërthurur me modernen, ju do të lexoni apo mësoni në ndriçimin pa shqetësuar të tjerët dhe në përqëndrim maksimal. Mund ta përthyeni në këndin që dëshironi për të patur ndriçimin aty ku dëshironi ju. Pajisur...

  1 600 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Nuk është në stok

  Ndriçuesi praktik në ngjyrë blu që do qëndrojë në mbështetje maksimale në tavolinën apo në çdo sipërfaqe që dëshironi. Në dizajnin klasik ndërthurur me modernen, ju do të lexoni apo mësoni në ndriçimin pa shqetësuar të tjerët dhe në përqëndrim maksimal. Mund ta përthyeni në këndin që dëshironi për të patur ndriçimin aty ku dëshironi ju. Pajisur në dritë...

  1 600 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 32 nga 585 libra