Çështja Karavazho View larger

Ceshtja Karavazho

Daniel Silva BLV0035

New product

Përshkrim i shkurtër

“Çështja Karavaxho” i autorit Daniel Silva, i konsideruar si autori më i shitur sipas “New York Times” sjell historinë e një ish-agjenti të vrarë, një kryevepre të artit që zhduket dhe një mision të rrezikshëm

More details

92 Items

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Living
ISBN9789928216236

1 400 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

We’re looking for stars!
Let us know what you think

More info

Gabriel Aloni, restaurues veprash arti dhe agjent sekret, ndodhet në Venecia, ku policia italiane i bën një kërkesë të pazakontë. Tregtari i veprave të artit, Xhulian Isherudi, është përballur me një skenë drithëruese krimi dhe po mbahet si i dyshuar. Viktima është një ish-agjent, i cili ruan një të fshehtë; ai është trafkant veprash arti në shërbim të një koleksionuesi misterioz. Për të shpëtuar mikun e tij, Gabrieli duhet të gjurmojë pikturën më të kërkuar në botë: “Lindja e Krishtit me Shën Françeskun dhe Shën Lorencin” nga Karavaxho.

Kjo detyrë e çon Gabrielin në një mision mjaft emocionues nga Marseja në Korsikë, nga Parisi në Gjenevë dhe në fund, në një bankë private në Austri, ku një njeri i rrezikshëm, kujdeset për pasurinë e paligjshme të një prej diktatorëve më mizorë në botë...

VLERËSIME PËR DANIEL SILVËN:

“Një libër i mrekullueshëm nga një shkrimtar që e njeh mirë botën e spiunazhit.”

- Sun

“Aloni duhet të jetë agjenti sekret me fame botërore që nuk është luajtur nga Daniel Kreig.”

- Daily Telegraph

Data sheet

pages430
ISBN9789928216236
Published year2017
Vendodhja e botimitTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
Numri i botimeveI parë
PërkthyesiErdi Ibro
RomanMister&Thriller