Histori gastronomie View larger

Histori gastronomie

Gezim Musliaka GMUS0001

New product

This product is no longer in stock

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Mali Pleshti
ISBN9789928147622

1 700 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

We’re looking for stars!
Let us know what you think

More info

Gëzim Musliaka ka lindur në Tiranë në 1962. Diplomohet inxhinier mekanik në Universitetin e Tiranës në 1987. Piktor autodidakt prezantuar në dy ekspozita personale në Galerinë e Arteve dhe në Qendrën Kombëtare të Kulturës.

Dedikimi i plotë në gastronomi filloi me kualifikimin në Itali (Parma) dhe hapjen e Gourmet Restaurant "Marchesi" i cili shumë shpejt u konfirmua avanguard në tregun e shërbimeve në vend. Pjesëmarrjen në formate të ndryshme televizive 'Masterchef', "Gjyshet milionere" dhe emisione të tjera e përdor në funksion të prezantimit të ideve për gastronominë.Pedagog i ftuar në Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit. Ka përfaqësuar me sukses kuzhinën shqiptare në aktivitete kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

Data sheet

Lloji i botimitHardcover
pages134
ISBN9789928147622
Published year2022
Vendodhja e botimitTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
Grupmosha e leximitmbi 18-vjeç
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë