Reduced price! Histori gastronomie View larger

Histori gastronomie

Gezim Musliaka GMUS0001

New product

1110 Items

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Mali Pleshti
ISBN9789928147622

1 292 Lekë

-24%

1 700 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

More info

Gëzim Musliaka ka lindur në Tiranë në 1962. Diplomohet inxhinier mekanik në Universitetin e Tiranës në 1987. Piktor autodidakt prezantuar në dy ekspozita personale në Galerinë e Arteve dhe në Qendrën Kombëtare të Kulturës.

Dedikimi i plotë në gastronomi filloi me kualifikimin në Itali (Parma) dhe hapjen e Gourmet Restaurant "Marchesi" i cili shumë shpejt u konfirmua avanguard në tregun e shërbimeve në vend. Pjesëmarrjen në formate të ndryshme televizive 'Masterchef', "Gjyshet milionere" dhe emisione të tjera e përdor në funksion të prezantimit të ideve për gastronominë.Pedagog i ftuar në Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit. Ka përfaqësuar me sukses kuzhinën shqiptare në aktivitete kombëtare dhe ndërkombëtare.

 

Data sheet

Lloji i botimitHardcover
pages134
ISBN9789928147622
Published year2022
Vendodhja e botimitTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
Grupmosha e leximitmbi 18-vjeç
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë