Albert Cmeta

Albert Cmeta is author of the photogregrafic album Tirana Tjrough lens, published in 2012; author of the photo book, Beautiful TIRANA, published in 2019; Tirana city - photographic guide, published in 2019; also is co-author in the photographic album National Parks of Albania, published in 2018.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 13 of 13 items
 • Quick view
  2 400 Lekë In Stock

  2 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Beautiful Beaches of Albania  eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike, ku paraqiten permes fotografise 20 plazhet me te bukur dhe te preferuar shqiptare nga veriu ne jug. Cdo fotografi eshte nje destinacion i cili eshte i pajisur edhe me QR code. Produkti eshte i plastifikuar dhe eshte ne formatin 15x10 cm.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  The author Albert Cmeta, after the publication of the book Tirana through lens, comes with another edition for the city, with the book Beautiful Tirana. Following the first edition, it focu not only on the photography, but also on the description of the beautiful part of the city of Tirana and its territory. Through this book, you will explore and become...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Old Albanian Costumes eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike. Ato jane 20 kartolina te prodhuara nga vende te ndryshme te botes si Gjermania, Franca, Anglia, Italia, etj gjate viteve 1800-1900 ku permes gravurave ose fotografive paraqitet shqiptari me veshje te tij tradicionale, ne treva te ndryshme, te banuara ne keto vite, nga...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Albania jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Shqiperine dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te Shqiperise. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytete...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Berati  jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Beratin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Durresi jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Durresin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Tirana jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Tiranen dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Vlora jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Vloren  dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me gjithe...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  This book, throuhg photographies and descriptiokns, will introduce you to the most beautiful and interesting places in the city; with historical sites, squares, monuments, museums, architecture of different epochs, ect. At the end of the book you can find the map of the city with all places

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Fotografia është art, por edhe pasion, ndjesi dhe histori. Ky album lidh më së miri qytetin dhe qytetarin në një moment të dhënë të tij. Lidh qytetin me të dashuruarit pas Tiranës. Natyra, historia dhe arkitektura shfaqen nëpërmjet fotove me cilësi të lartë dhe profesionalizëm. Ky libër është një dhuratë e shkëlqyer për ata që e duan kryeqytetin e...

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  250 Lekë In Stock

  250 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 13 of 13 items