Albert Cmeta

Albert Cmeta ka lindur në Tiranë. Është diplomuar në Universitetin Politeknik të Tiranës, fillimisht në Fakultetin Gjeologji – Miniera dhe më pas në atë të Drejtësisë. Pasioni i tij për fotografinë është i hershëm, që nga feminia e tij. Sot, krahas punës se tij si inxhinier, ai e ndjek këtë pasion duke e cuar në nivele përherë e më të larta. Nëpërmjet lentes së tij, ai ka sjellë për ne, Tiranën, kryeqytetin tonë me gjithë bukurinë e saj

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 13 nga 13 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 848 Lekë 2 400 Lekë -23% Në stok

  1 848 Lekë
  2 400 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  539 Lekë 700 Lekë -23% Në stok

  Beautiful Beaches of Albania  eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike, ku paraqiten permes fotografise 20 plazhet me te bukur dhe te preferuar shqiptare nga veriu ne jug. Cdo fotografi eshte nje destinacion i cili eshte i pajisur edhe me QR code. Produkti eshte i plastifikuar dhe eshte ne formatin 15x10 cm.

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok
  I ri

  Letrat Albania jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Shqiperine dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te Shqiperise. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytete...

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok
  I ri

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  539 Lekë 700 Lekë -23% Në stok

  Old Albanian Costumes eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike. Ato jane 20 kartolina te prodhuara nga vende te ndryshme te botes si Gjermania, Franca, Anglia, Italia, etj gjate viteve 1800-1900 ku permes gravurave ose fotografive paraqitet shqiptari me veshje te tij tradicionale, ne treva te ndryshme, te banuara ne keto vite, nga...

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok

  Letrat Berati  jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Beratin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok

  Letrat Durresi jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Durresin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me...

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok

  Letrat Tirana jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Tiranen dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  462 Lekë 600 Lekë -23% Në stok
  I ri

  Letrat Vlora jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Vloren  dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me gjithe...

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% Në stok

  This book, throuhg photographies and descriptiokns, will introduce you to the most beautiful and interesting places in the city; with historical sites, squares, monuments, museums, architecture of different epochs, ect. At the end of the book you can find the map of the city with all places

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  924 Lekë 1 200 Lekë -23% Në stok

  The author Albert Cmeta, after the publication of the book Tirana through lens, comes with another edition for the city, with the book Beautiful Tirana. Following the first edition, it focu not only on the photography, but also on the description of the beautiful part of the city of Tirana and its territory. Through this book, you will explore and become...

  924 Lekë
  1 200 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 850 Lekë 5 000 Lekë -23% Në stok

  Fotografia është art, por edhe pasion, ndjesi dhe histori. Ky album lidh më së miri qytetin dhe qytetarin në një moment të dhënë të tij. Lidh qytetin me të dashuruarit pas Tiranës. Natyra, historia dhe arkitektura shfaqen nëpërmjet fotove me cilësi të lartë dhe profesionalizëm. Ky libër është një dhuratë e shkëlqyer për ata që e duan kryeqytetin e...

  3 850 Lekë
  5 000 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  193 Lekë 250 Lekë -23% Në stok
  I ri

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 13 nga 13 libra