Brian Tracy 

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 14 of 14 items
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Ky libër është i domosdoshëm të lexohet nga çdo shitës profesionist që kërkon ta rritë karrierën e tij dhe të krijojë një të ardhme të suksesshme.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  510 Lekë 600 Lekë -15% In Stock

  Mos harro se, askush s'është më i mirë dhe më i mençur se ti. Ata vetëm i kanë mësuar 21 metodat e shkëlqyeshme për t'u bërë shitësit më të mirë dhe ata i ushtrojnë ato metoda çdo ditë.

  510 Lekë
  600 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  21 mënyra fantastike për të ndaluar zvarritjen dhe për të arritur më shumë në më pak kohë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  510 Lekë 600 Lekë -15% In Stock

  Përdoreni këtë libër që iu ndryshon karrierën për të shfrytëzuar burimin e vetë gjenialitetit tuaj intuitiv

  510 Lekë
  600 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Suksesi ose dështimi i biznesit tuaj varet nga suksesi ose dështimi i përpjekjeve që do të bëni në marketing.

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Lajmi i mirë është që menaxherët e mëdhenj nuk lindinpor bëhen. 

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Më shumë se çdo gjë tjetër, aftësia juaj për ta menaxhuar kohën, do të përcaktojë edhe sukseset që do të arrini.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  510 Lekë 600 Lekë -15% Out of stock

  Në librin " MOTIVIMI " , eksperti i suksesshëm Biran Tracy, i bazuar në dekadat e përvojës së grumbulluar, jep 21 metoda të shpejta dhe të fuqishme për rritjen e frytshmërisë së individit, ose të një grupi të tërë.

  510 Lekë
  600 Lekë -15%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Çdo rresht në këtë libër është mbushur me të vërteta, zgjuarsi, dhe fuqi." Brian Tracy është autoritet i shquar për t'ju treguar se si ta përmirësoni dramatikisht jetën tuaj. Lejojeni atë të bëhet guida juaj. Unë vetë kam mësuar kaq shumë nga Brian saqë nuk mund ta falenderoj mjaftueshëm!" Kështu shprehet autori nr. 1 bestseller i The New York Times,...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Negocimi është një element thelbësor i pothuajse të gjitha ndërveprimeve tona personale dhe profesionale.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Qëllimi i këtij libri është që t'ju japë juve një varg idesh,metodash,strategjish dhe teknikash,të cilat mund t'i përdorni menjëherë për të bërë shitje më të shumta,më të shpejta dhe më të lehta se kurrë ndonjëherë.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Strategjia e Biznesit do të të ndihmojë të marrësh nën kontroll të ardhmen e kompanisë.  

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Në këtë libër do të gjeni përplot teknika të dëshmuara që do t’i japin shtysë shitjeve tua dhe do t’i ngrejë ato në lartësi të reja.

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Takimet nuk janë shpërdorim i kohës në rast se ato menaxhohen siç duhet. Duke u nisur nga përvoja e tij në fushën e e konsulencës, Brian Tracy, ka mësuar në praktikë se çfarë funksionon në takime dhe se çfarë jo.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 14 of 14 items