Brian Tracy 

Brian Tracy është një nga lektorët profesionistë, këshilltar, trajtues dhe motivuesi ndër më kryesorët sot në botë. Çdo vit, ai mban leksione përpara më shumë se 250.000 njerëzve - në më shumë se 100 takime - dhe ka këshilluar e trajnuar njerëz në më shumë se 1000 korporata. Gjatë karrierës së tij ka arritur të flasë përpara më shumë se pesë milionë njerëzve, në 58 vende.

Brian Tracy është një lektor profesionist, trajner, udhëheqës seminaresh, këshilltar dhe kryetar i kompanisë ndërkombëtare Brian Trejsi, një kompani trajnuese dhe konsultuese me qendër në Solana Beach, Kaliforni.


Briani e ka çarë vetë rrugën e tij drejt suksesit. Në 1981, me anën e fjalimeve dhe seminareve anë e mbanë Shteteve të Bashkuara, ai filloi mësimdhënien e parimeve, të cilat i kishte farkëtuar në fusha të ndryshme biznesesh. Sot, librat dhe programet e tij audio dhe video - më shumë se 500 prej tyre - mund të gjenden në 38 gjuhë të ndryshme dhe përdoren në 55 shtete.


Ai është autori më i shitur i më se pesëdhjetë librave, duke përfshirë edhe librin “Full engagement and Reinvention.


"Frymëzues, argëtues, informues, motivues..."


Ai e ka përjetuar dhe praktikuar çdo parim të shprehur në shkrimet dhe në fjalimet e tij: "Mendimi i Shekullit të 21: Si ta mposhtësh konkurencën dhe të arrish rezultate shumë të larta në një klimë biznesi përherë të turbullt". "Lidershipi në Mijëvjeçarin e Ri: mëso parimet më të fuqishme të lidershipit - të marrësh ngaherë rezultate më të shpejta". "Strategjitë e Shitjes së Përparuar: si të përdorësh strategjitë dhe taktikat më të përparuara të shitjeve moderne, për t'i lënë mbrapa konkurentët e tu". "Psikologjia e Suksesit: mendo dhe vepro si veprimtarët më të shquar. Mëso taktika praktike dhe të sprovuara për ekselencën".


 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 12 nga 12 libra
Shfaq 1 - 12 nga 12 libra