Hazema Nishtoviq, Ibro Nishtoviq, Mensur Valjevac

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Në kuadër të ciklit didaktik të MësimBesimit vjen vëllimi i katërt, për klasat e katërta të shkollës 9vjeçare. Materiali është në formën e një reviste ku autorët i janë përshtatur moshës së kësaj klase, duke e pasuruar materialin me vizatime, skica, poezi dhe tregime në kontekstin e besimit në Zot. Teksti orientohet edhe në rritjen e vlerave për edukimin...

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item