Ylli Drishti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  The album "100 YEARS OF TIRANA IN PAINTING" highlights and clearly reflects the emotions of hundreds of Albanian artists and many European artists Japanese, Chinese, Vietnamese and Korean ëho vond Albania and opened they exhibitions in Tirana during these 100 years.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Albumi''Albania's Byzantine and Post-Byzantine Icons'' paraqet disa nga veprat dhe objektet ikonografike të përzgjedhura nga koleksioni i Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar, në Korçë (qytet në Shqipërinë Juglindore). Albumi  ka 112 faqe dhe shoqërohet me 73 foto cilësore të ikonave (detajeve të tyre) si dhe objekteve të ndryshëm metalikë  (gota kungimi,...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Albumi "Janaq Paço" është një  botim i realizuar në kuadrin e 105 vjetorit të lindjes së skulptorit te spikatur shqiptar te shekullit te XX. Albumi ilustrohet me imazhet e veprave të artistit që ruhen në koleksionit të Galerisë Kombëtare të Arteve, Tiranë dhe nga koleksioni i familjes Paço, vepra këto që publikohen për herë të parë për publikun. Në album...

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 500 Lekë In Stock

  Albumi me titull: "Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Krujë" u botua me rastin e 30 vjetorit të përurimit të Muzeut (2012). Albumi është konceptuar në dy pjesë: pjesa e shkrimeve dokumentare – historike dhe pjesa ilustrative e veprave të artit, vitrinave sipas sallave muzeale. 

  3 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Seti me kartolina ''Albania's Byzantine and Post-Byzantine Icons'' është konceptuar të jetë në formën e një koleksioni prej 30 imazhesh me ngjyra në format kartoline (12 x 17 cm) të përzgjedhur nga  veprat dhe objektet ikonografike të   koleksionit të Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar, në Korçë (qytet në Shqipërinë Juglindore).

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items