Kristofor Ndreu, Ivzi Koci

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 100 Lekë In Stock

    Ky fjalor ofron rreth 20 000 fjalë dhe shprehje nga më të përdorshmet në gjuhën letrare shqipe. • Ndihmon për të komunikuar me lehtësi në jetën e përditshme. • Përmban terma nga më kryesoret të shkencës, artit e të profesioneve të ndryshme. • I përshtatshëm për tu mbajtur me vete kudo.

    1 100 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item