Artur Konan Dojl

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 15 of 15 items
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. Me këtë vëllim të tretë dhe të fundit përmbyllet e gjithë aventura e këtij...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Ky është vëllimi i fundit i serisë së aventurave të Sherlock Holms. Botimet Argeta tashmë i ofrojnë lexuesit 60 tregimet e tij policeske.

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  AVENTURAT E SHERLOK HOLMSIT është një përmbledhje prej dymbëdhjetë tregimesh nga Artur Konan Dojli, me personazh kryesor detektivin Sherlok Holms.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 600 Lekë -25% In Stock

  Detektivi i famshëm arrin të zgjidhë çdo mister falë fuqive të tij të mëdha të vëzhgimit dhe arsyetimit në bazë të asaj që sheh.

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  640 Lekë 800 Lekë -20% In Stock

  “Kujtimet e Sherlok Holmsit” është një përmbledhje e tregimeve të Sherlok Holmsit, e botuar fillimisht në vitin 1893, nga Artur Konan Dojli.  

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  5 400 Lekë 6 000 Lekë -10% In Stock

  Për herë të parë vjen i plotë në një pako e gjithë seria e Sherlock Holm, shkruar nga Artur Konan Dojl dhe botuar në shqip nga Botimet Argeta LMG. Këtu janë përfshirë të gjitha tregimet dhe romanet e serisë investigative të një prej mjeshtrave të letërsisë botërore

  5 400 Lekë
  6 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Përmbledhja "Rikthimi i Sherlok Holmsit" përbëhet nga 13 tregime, të shkruara mes viteve 1902-1903, botuar në Revistën Strend në Londër. Autori deshi të bënte një pushim e ta mbyllte kapitullin e Sherlok Holmsit, ndaj tek tregimi Problemi i Fundit planifikoi vdekjen e personazhit kaq të famshëm. Mirëpo këmbëngulja e madhe e lexuesve të apasionuar pas...

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  488 Lekë 650 Lekë -25% In Stock

  Ata të gjithë i jepnin llogari kryetarit të lozhës… Vite më parë një detektiv privat i ardhur nga Çikagoja solli drejtësinë në një qytezë të kapluar nga tmerri. Tani ai do të paguajë. Një e shtënë e dyfishtë në fytyrë nga një armë gjahu e sharruar lë të vdekur një burrë… dhe zbulon një sekret, që ka ndjekur një tjetër burrë matanë oqeanit, duke vënë në...

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  488 Lekë 650 Lekë -25% In Stock

  Përse, pas zhdukjes së mistershme të babait të saj, zonjusha e bukur Morstan nis të marrë çdo vit si dhuratë nga një perlë të rrallë e të shkëlqyer? Kush është ky bamirës i mistershëm? Përse dashka ky person krejt papritur të takohet me të? Misteri zë fill pasi Holmsi dhe Uotsoni vihen pas një thesari të paçmueshëm indian dhe një vrasësi, vula ogurzezë e...

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  488 Lekë 650 Lekë -25% In Stock

  Kërkimet e detektivit më të famshëm në letërsi, Holms, çojnë në këtë roman në zbulimin e një historie dashurie dhe hakmarrjeje dhe lajmëron një sërë misteresh, ku fjalën e fundit e thotë pa më të voglin dyshim i papërsëritshmi Holms.

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  488 Lekë 650 Lekë -25% In Stock

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 375 Lekë 4 500 Lekë -25% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60 tregime

  3 375 Lekë
  4 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 700 Lekë 3 000 Lekë -10% In Stock

  Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60...

  2 700 Lekë
  3 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 15 of 15 items