Stephen E. Lucas

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Në libër do të gjeni një numër të madh historish dhe pjesë fjalimesh të shkëputura nga teksti kryesor, të vendosura brenda një sfondi kontrastues. Janë përdorur, gjithashtu, shumë shembuj dhe esktrakte fjalimesh. Roli i tyre është që studentët të shohin si mund të formulojnë deklarata me një qëllim të caktuar, si t'i analizojnë dhe t'u përshtaten...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item