Tonin Gjuraj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky botim vjen si reflektim pas debateve që shkaktoi realizimi i reformës në Arsimin e Lartë, ku pati shumë refuzime, kontestime dhe debate për draftin e propozuar nga grupi i ekspertëve të ngritur nga Ministria e Arsimit. Libri vjen si një ofertë për debat për raportet mes universiteteve publike dhe private dhe propozimeve për zgjidhje

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Një libër me 15 esse për tranzicioin dhe demokratizimin

  900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items