Nancy Loewen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% Out of stock

  Aty ku është paraja është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Kjo kushton dy guaska është pjesë e serisë Paratë kanë rëndësi. Libri i informon fëmijët për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato. Nëpërmjet situatave reale jepen njohuri mbi çështje shumë të rëndësishme, siç janë kursimi, pagesat, fitimi.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Limona dhe limonadë është libër i serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Të bëjmë tregti është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Të kursesh, të shpenzosh apo të dhurosh është pjesë e serisë Paraja ka rëndësi. Libri është shkruar në formën e një tregimi mbështetur në subjektet që ka dashur të shtjellojë autorja Nancy Loewen. Fëmijët informohen për çështje shumtë të rëndësishme në lidhje me paratë dhe se si përdoren ato.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items