At Pierbattista Grumelli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Ky libër sjell historinë rreth 35-vjeçare të misioneve franceskane në Shqipëri në periudhën 1873 – 1898. Misionari Apostolik në Shqipëri, At Pierbattista Grumelli ka mbajtur shënime gjatë asaj periudhe dhe i ka shkruar në një ditar, të cilat vijnë të përkthyera nga Prof. As. Dr. Vincens Ndoc Marku, ndonëse ka pasur edhe ndonjë mangësi në dokumentet që...

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item