Misha Glenny

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% Out of stock

  Ky liber sjell nje panorame te plote, te thelluar dhe te balancuar te asaj qe ndodh ne Ballkan pergjate dy shekujve: Nacionalizmi, luftërat dhe Fuqitë e Mëdha gjate periudhes 1804-2012 ne rajonin me te trazuar te Europes.

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Out of stock

  Si u bënë hakerët mafia e re. Rezultati i këtij libri është thjesht i pamohueshëm: ky libër është jashtëzakonisht tërheqës dhe i besueshëm. Është libër i domosdoshëm për t’u lexuar nga kushdo që përdor kompjuter: libri kryesor i krimit të kohës sonë.

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items