At Gjon Shllaku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Në këtë libër autori At Gjon Shllaku rrëfen për rolin e klerit katolik për kulturën dhe historinë e Shqipërisë dhe përpjekjet e tij për garantimin e sovranitetit. Ai është një nga martirët e Kishës Katolike, I pushkatuar nga regjimi komunist

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item