Specials

Psychological There are 498 products.

per page
 • Quick view
  1 490 Lekë In Stock

  A compelling mediation on the power of running and a fascinating insight into the life of this internationally bestselling writer.

  1 490 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Filli është romani i fundit i Sian Melangell Dafydd dhe është vepra që botohet për herë të parë në gjuhën shqipe

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Asgjë s’na bashkon më shumë se të qenit bij. Larg syve është një deklaratë dashurie ndaj pushtetit të letërsisë, aftësisë së saj për t’iu avitur të vërtetave përndryshe hermetike. Duke rindërtuar me fuqinë mjeshtërore të krijimit të imazhit që rrëfimtaria ngërthen në vetvete panjohshmërinë e një lindjeje, arsyet e një largësie, Paolo di Paolo arrin të...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Dhoma është" përmbytur nga terri, vetëm me zor të madh mund të dallohet bardhësia e krevatit dhe gjithçka tjetër është e zezë. Mbas pak duhej të dilte hëna. A do të arrijë ta shohë Drogo, apo do t'i duhet të iki më parë?

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Lexuar si dy leksione frymëzuese para studenteve të dy kolegjeve të vetme për vajza në Britaninë e Madhe në vitin 1928, Një dhomë më vete konsiderohet njëkohësisht një ese mbi shoqërinë, një ese mbi letërsinë dhe një roman modernist, një i tillë që përdor shkrimin si art dhe jo thjesht si mjet shprehës.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Shtepia botuese Uegen sjell per lexuesit romanin e autorit te ri, Albion Çela, i cili shpalos nje talent narrativ dhe fuqi te thelle ne depertimet psikologjike dhe sendertimin e realitetit

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë In Stock

  In superbly crafted writing that burns with intensity, award-winning author Markus Zusak has given us one of the most enduring stories of our time. Now a major film from Twentieth-Century Fox starring Geoffrey Rush and Emily Watson.

  1 350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Fitues i Çmimit International Booker Prize për vitin 2020, romani i jashtëzakonshëm debutues i shkrimtares holandeze Maricke Lucas Rijneveld, na paraqet një botë gjuhe si askush tjetër e duke ardhur me vërtetësi dhe bukuri ne gjuhën shqipe.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Një vend ku asnjeri nuk del nga kufijtë e tij, asnjë nuk studion, e shumta bëjnë fëmijë, kryejnë disa vjedhje ose ca kohë burg dhe, në rastin më të keq, vdesin. Djalë i prindërve të rinj, të cilët u divorcuan shpejt, i rritur nga dy palë gjyshër, Jonathan-i kërkoi mënyrën e tij të shpëtimit dhe pendesës, nga paracaktimi i fatit të periferive, nga...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
  New

  Pak nga pak imagjinata i komandon kujtimet dhe e çliron nga skllavëria e realitetit: lufta për mbijetesë i lejon të përdorë çdolloj strategjie rrëfimtare, çdo risi të cilën vetëm stili i sigurt dhe gjithmonë i frymëzuar i Silvina Ocampos, mund ta përballojë.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 481 - 498 of 498 items