Alberto Moravia

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Me Agostinon, një rikthim në rrëfimin real e të vërtetë, pas shmangieve nga realiteti dhe shpërthimeve surrealiste e satirike, Moravia fitoi vlerësimin e lartë të kritikës e lexuesve, si dhe çmimin e tij të parë letrar.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky është romani tipik i kompleksitetit të vëzhgimit në njeriut të vetmuar, të paaftë për të kuptuar dhe të pafuqishëm. Kjo kryevepër e Alberto Movarias vjen në shqip nga Diana Kastrati

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  “Çoçarja” ose siç njihet ndryshe me titullin “Dy gratë” është një histori lufte; e përpjekjeve të dy grave për t’u mbijetuar viteve të luftës. 

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • “Çoçarja” ose siç njihet ndryshe me titullin “Dy gratë” është një histori lufte; e përpjekjeve të dy grave për t’u mbijetuar viteve të luftës. 

 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Nuk ka fjalë për të përshkruar se si ndihen viktimat e brutalitetit, që shkatërron shpresat për të ardhmen, shkatërron ndjenjat dhe ëndrrat, që janë një kundërvënie ndaj mizorisë së luftës e dhunës.

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një roman, që denoncon të gjitha veset dhe palavitë e një klase pushteti në dukje elitare, por krejtësisht e zvetënuar.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Përçmimi” është një ekzaminim i pamëshirshëm i dëshpërimit dhe i vetëmashtrimit në zbrazëtinë emocionale të shoqërisë moderne të konsumit.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items