Bill Clinton

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 890 Lekë In Stock

    Libri i ish-Presidentit Bill Klinton, Jeta ime, është një portret i plotë dhe i sinqertë i një udhëheqësi botëror, i cili qysh në rininë e tij vendosi të vinte në shërbim të publikut dhuntitë intelektuale dhe politike, si dhe aftësinë e tij të jashtëzakonshme për të punuar fort.

    1 890 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item