Bill Clinton

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 890 Lekë Në stok

    Libri i ish-Presidentit Bill Klinton, Jeta ime, është një portret i plotë dhe i sinqertë i një udhëheqësi botëror, i cili qysh në rininë e tij vendosi të vinte në shërbim të publikut dhuntitë intelektuale dhe politike, si dhe aftësinë e tij të jashtëzakonshme për të punuar fort.

    1 890 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër