Artan Fuga

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  Gjithçka në fakt është komunikim. Njerëzit nuk janë në fillim si të tillë dhe pastaj të nisin të komunikojnë; ne jemi si na ndërton në çdo çast komunikimi me të tjerët.

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Shoqëria paskomuniste nisi e zhurmshme. Në të vërtetë, lind Tjetri si objekt i parrezikshëm për të dialoguar. Kërkohet deri në vuajtje Tjetri si dëgjues. Media bëhet qendra e shoqërisë. Të shprehurit lirshëm herë-herë mbetet si qëllim në vetvete. Fillon të përhapet edhe një lloj llafazanërie e nderuar. Lind e folura pa veprim.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë In Stock

  Ky është një pasion ndryshe i Akademik Artan Fugës, që përmes këtij romani reflekton në raportin e pavdekësisë, shpirtit, moralit dhe parasë

  1 350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Njerëzit vdesin të premten” janë një tufë tregimesh ku dramatikja dhe komikoja, ndërthurur në një estetikë të absurdes, duan të ushqejnë njëra-tjetrën.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Ky libër analizon këtë aspekt të formimit psikologjik të individit që kërkon të rrënjosë propaganda, edukata, shkolla dhe kultura paternaliste. Pse qytetari i rritur sillet politikisht si fëmijë?

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Dritarja e trenit është media kritike. Kjo përcaktohet nga fakti se hekurudhat shpesh kalojnë në vende që nuk mund të thuhet se janë vitrinat e krahinave apo qyteteve që anashkalohen.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Me anë të një analize të hollë, libri prek ndryshimin e pakuptueshëm nga shumë njerëz të kryer në shoqërinë shqiptare nisur nga fundi i viteve ’90 deri në mesin e viteve 2000. Shoqëria e dikurshme që autori e quan “periferike” ja la vendin “shoqërisë piramidale”. Lexuesi do t’a kuptojë nëpërmjet leximit se ku qendrojnë këto dallime historike që...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Akademik Artan Fuga vjen me nje tjeter liber te ri studimor para lexuesit, duke bere nje sprove te natyres eseistike mbi erosin dhe te bukuren absolute.

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items