Ylber Hysi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% In Stock

  Guida per rrethin e Sarandes eshte vetem ne gjuhen angleze. Shih ne edicionin anglisht...

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% In Stock

  Kjo guidë është dy gjuhëshe shqip/anglisht dhe iu vjen në ndihmë të gjithë personave që duan të dinë rreth historisë, arkeologjisë dhe institucioneve të kultit në këtë zonë

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% In Stock

  Një guidë turistike e bashkisë së Lukovës në rivierën jugore shqiptare: Pamje e përgjithshme rreth historisë së zonës, pamje gjeografike, burimet turistike, malet, ndertesat fetare, bregdeti dhe detaje të tjera

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Një guidë e plotë për ata që duan të njohin qytetin e Sarandës: Historia, arkeologjia dhe kultet religjioze të qytetit turistik në jug të vendit. Botimi është përgatitur nga studiuesi i njohur Ylber Hysi 

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Kjo guide eshte vetem ne gjuhen angleze dhe gjermane

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items