Laurence Haughton

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  640 Lekë 800 Lekë -20% In Stock

  Është një udhëzues i domosdoshëm menaxhimi, për të bërë të mundur që strategjitë afatgjata dhe synimet e përditshme që caktojnë kompanitë, të realizohen në mënyrë të suksesshme. "I menduar dhe i realizuar në mënyrë të shkëlqyer... duhet ta lexoni patjetër... çdo faqe është e mbushur me ide të JASHTËZAKONSHME!"

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item