Robert Kiyosaki

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 20 of 20 items
 • Quick view
  1 161 Lekë 1 290 Lekë -10% In Stock

  Autori dhe mentori i financave personale Robert T. Kiyosaki zhvilloi perspektivën e tij unike përmes pikëpamjeve shumë të ndryshme që sjellin dy baballarët e tij: Babai i biznesit dhe babai i njohurive. Ky tekst parashtron filozofinë e Kiyosaki dhe marrëdhënien e tij me paranë.

  1 161 Lekë
  1 290 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 161 Lekë 1 290 Lekë -10% In Stock

  Libri më i mirë për financat personale per me shume se dy dekada e gjysem vjen me një botim të ri pas suksesit 25-vjeçar që ka pasur, duke formuar dhe ndihmuar me miliona njerëz që të çlirohen nga prangat e mungesës së parasë. Në këtë botim të ri kemi 9 kapituj sesionesh studimi që ju udhëzojnë gjatë kohës që lexoni, ri-lexoni, diskutoni dhe studioni këtë...

  1 161 Lekë
  1 290 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  711 Lekë 790 Lekë -10% In Stock

  Ky është një libër për ndryshimin e paradigmës, për shikimin e botës në një mënyrë tjetër. Ky libër të mëson të bësh gjëra ndryshe ose thjesht, të bësh gjëra të ndryshme. Krahasuar me babin e pasur, babin e varfër, sjell elemente që të ndihmojnë për të hequr shumë pengesa emocionale rreth parasë dhe biznesit parë përmes historive edukative. Pra, nëse...

  711 Lekë
  790 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 161 Lekë 1 290 Lekë -10% In Stock

  Në këtë libër Robert Kiyosaki sjell vëzhgime të mprehta sesi investojnë të pasurit dhe analizon dallimet me të varfërit dhe shtresat e mesme. Për herë të parë vjen në shqip ky libër që konsiderohet guida më e mirë për investimet, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese Argeta LMG. Ky libër është shpallur si botimi më i mirë i vitit 2022 në kategorinë...

  1 161 Lekë
  1 290 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  5 031 Lekë 5 590 Lekë -10% In Stock

  Robert Kiyosaki konsiderohet sot si mentori me i mire i parase dhe investimeve ne nje bote kur gjerat ndryshojne dhe tregjet jane kthyer ne arena lufte. Pikerisht per kete arsye ne kemi vendosur te sjellim ne nje pako te gjithe biblioteken e librave te ketij autori te madh ne fushen e edukimit financiar, duke e sjelle tek lexuesi ne nje oferte speciale...

  5 031 Lekë
  5 590 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  891 Lekë 990 Lekë -10% In Stock

  Ky libër shpjegon biznesin revolucionar të marketingut në rrjet në kontekstin e asaj që e bën çdo biznes një sukses në çdo situatë ekonomike. Ky libër i jep besueshmëri biznesit të marketingut në shumë nivele dhe justifikon pse është një rrugë ideale për të fituar para.

  891 Lekë
  990 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  Capitalist Manifesto is dedicated to our freedoms, especially the Freedom of Truth. Capitalist Manifesto is dedicated to seeking out the truth behind the NEA, IRS, and FED — the National Education Association, the Internal Revenue Service, and the Federal Reserve Bank. In Capitalist Manifesto I offer alternatives that any person or family can put in...

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Every day we are bombarded with news reports and information and opinions. How do we decipher fact from fiction? How do we differentiate between truth and lies? And determine what's real from what isn't? Robert believes that it starts with education: financial education designed to make us smarter with our money and better able to fight what's fake and...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 682 Lekë 2 980 Lekë -10% In Stock

  Per te gjithe ata qe kane lexuar historine e babait te pasur dhe babait te varfer, skemen e levizjes se parave dhe menyren e te berit biznes ne kohen tone, vijne edhe dy libra te tjere: Nje mundesi e dyte dhe Manifesti kapitalist, - dy libra qe vene theksin tek sistemi i edukimit dhe marrja e njohurive te cilat mund te vihen lehtesisht ne praktike dhe na...

  2 682 Lekë
  2 980 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 341 Lekë 1 490 Lekë -10% In Stock

  “Manifesti kapitalist” eshte libri me polemizues i mentorit me te spikatur te financave personale dhe investimeve sot ne bote, Robert Kiyosaki, ku shpjegon ne menyre te detajuar nevojen per tu edukuar per menyren sesi funksionon paraja, tregjet dhe sesi rritet pasuria dhe mireqenia ne nje bote qe ndryshon vazhdimisht.

  1 341 Lekë
  1 490 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 341 Lekë 1 490 Lekë -10% In Stock

  1 341 Lekë
  1 490 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  April of 2022 marks a 25-year milestone for the personal finance classic Rich Dad Poor Dad that still ranks as the #1 Personal Finance book of all time. And although 25 years have passed since Rich Dad Poor Dad was first published,readers will find that very little in the book itself has changed and forgood reason. While so much in our world is changing...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Tired of living paycheck to paycheck? Learn why some people work less but earn more. Pay less in taxes, and learn to make their money work for them. It's simply knowing which quadrant to work from - and when. The wealthy know that the keys to wealth and financial freedom are found on the right side of the quadrant, through business and investing. Ky libër...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Rich Dad's Guide to Investing is a roadmap for those who want to become successful investors and invest in the types of assets that the rich do. Whether your goal is to become financially secure, comfortable, or rich this book is your guide to understanding the asset classes and investment strategy. Robert explains his basic rules of investing, how to...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Today we know a home can go up or down in value. Today, we all know a person can lose money investing in the stock market. Today we all know our money can go down in value and that even savers can be losers. This is why financial intelligence is more important today than ever before. In a world of financial turbulence, your best asset is financial IQ. Ky...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  If you don't plan on working hard all your life this is the book for you. If you're ready to retire (or would like to retire early enough to enjoy the retirement years) you can learn from Robert's story of how he and his wife Kim started with nothing and 'retired' financially free in less than 10 years. Ky libër vjen tek ju, te dashur lexues, 15 - 20 dite...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  711 Lekë 790 Lekë -10% In Stock

  Në këtë version të tretë të botimit origjinal, Robert T. Kiyosaki përditëson dhe zgjeron tetë "vlerat e fshehura" të një biznesi të marketingut në rrjet (përtej bërjes së parave!). Si bonus special janë dy "vlera të fshehura" shtesë nga Kim Kiyosaki dhe Tom Wheelwright.

  711 Lekë
  790 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  The Real Book of Real Estate will be your #1 source as you determine the real estate niche that is perfect for you and as you navigate the ups and downs of the real estate market and become the expert you know you can be. Whether you're a seasoned investor or buying your first property, this is the one book you can and will read over and over. Robert's...

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  This book explains why the rich get richer, paying less in taxes, while the middle class shrinks -- with many losing jobs, homes, and retirement -- and paying more in taxes. This book is about the five unfair advantages a real financial education offers. The Unfair Advantage of Knowledge The Unfair Advantage of Taxes The Unfair Advantage of Debt The...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  In this book, the reader will find out why real financial education may never be taught in schools. In this book, Robert shares the answers found on his life-long search, after repeatedly asking the question, 'When will we learn about money?' In this book, the reader will find out 'What financial education is... really.' Ky libër vjen tek ju, te dashur...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 20 of 20 items