Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki është një biznesmen, investitor, autor librash dhe mësues. Ai i mëson njerëzit që të bëhen milionerë. Për këtë arsye ata e quajnë mësues shkolle për milionerë. Arsyeja kryesore pse njerëzit kanë vështirësi financiare është se ata kanë kaluar vite duke shkuar në shkollë, por nuk kanë mësuar asgjë për paranë. Si rezultat njerëzit mësojnë si të punojnë për të bërë para...por asnjëherë nuk mësojnë sesi paraja të punojë për ta.   

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 10 nga 10 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 290 Lekë Në stok
  I ri

  Autori dhe mentori i financave personale Robert T. Kiyosaki zhvilloi perspektivën e tij unike përmes pikëpamjeve shumë të ndryshme që sjellin dy baballarët e tij: Babai i biznesit dhe babai i njohurive. Ky tekst parashtron filozofinë e Kiyosaki dhe marrëdhënien e tij me paranë.

  1 290 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 290 Lekë Në stok
  I ri

  Libri më i mirë për financat personale per me shume se dy dekada e gjysem vjen me një botim të ri pas suksesit 25-vjeçar që ka pasur, duke formuar dhe ndihmuar me miliona njerëz që të çlirohen nga prangat e mungesës së parasë. Në këtë botim të ri kemi 9 kapituj sesionesh studimi që ju udhëzojnë gjatë kohës që lexoni, ri-lexoni, diskutoni dhe studioni këtë...

  1 290 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  790 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është një libër për ndryshimin e paradigmës, për shikimin e botës në një mënyrë tjetër. Ky libër të mëson të bësh gjëra ndryshe ose thjesht, të bësh gjëra të ndryshme. Krahasuar me babin e pasur, babin e varfër, sjell elemente që të ndihmojnë për të hequr shumë pengesa emocionale rreth parasë dhe biznesit parë përmes historive edukative. Pra, nëse...

  790 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 290 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër Robert Kiyosaki sjell vëzhgime të mprehta sesi investojnë të pasurit dhe analizon dallimet me të varfërit dhe shtresat e mesme. Për herë të parë vjen në shqip ky libër që konsiderohet guida më e mirë për investimet, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese Argeta LMG. Ky libër është shpallur si botimi më i mirë i vitit 2022 në kategorinë...

  1 290 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  4 752 Lekë 5 590 Lekë -15% Në stok
  I ri

  Robert Kiyosaki konsiderohet sot si mentori me i mire i parase dhe investimeve ne nje bote kur gjerat ndryshojne dhe tregjet jane kthyer ne arena lufte. Pikerisht per kete arsye ne kemi vendosur te sjellim ne nje pako te gjithe biblioteken e librave te ketij autori te madh ne fushen e edukimit financiar, duke e sjelle tek lexuesi ne nje oferte speciale...

  4 752 Lekë
  5 590 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  990 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër shpjegon biznesin revolucionar të marketingut në rrjet në kontekstin e asaj që e bën çdo biznes një sukses në çdo situatë ekonomike. Ky libër i jep besueshmëri biznesit të marketingut në shumë nivele dhe justifikon pse është një rrugë ideale për të fituar para.

  990 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 533 Lekë 2 980 Lekë -15% Në stok
  I riI ri

  Per te gjithe ata qe kane lexuar historine e babait te pasur dhe babait te varfer, skemen e levizjes se parave dhe menyren e te berit biznes ne kohen tone, vijne edhe dy libra te tjere: Nje mundesi e dyte dhe Manifesti kapitalist, - dy libra qe vene theksin tek sistemi i edukimit dhe marrja e njohurive te cilat mund te vihen lehtesisht ne praktike dhe na...

  2 533 Lekë
  2 980 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 490 Lekë Në stok
  I riI ri

  “Manifesti kapitalist” eshte libri me polemizues i mentorit me te spikatur te financave personale dhe investimeve sot ne bote, Robert Kiyosaki, ku shpjegon ne menyre te detajuar nevojen per tu edukuar per menyren sesi funksionon paraja, tregjet dhe sesi rritet pasuria dhe mireqenia ne nje bote qe ndryshon vazhdimisht.

  1 490 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 490 Lekë Në stok
  I ri
 • Shikim i shpejtë
  790 Lekë Në stok
  I riI ri

  Në këtë version të tretë të botimit origjinal, Robert T. Kiyosaki përditëson dhe zgjeron tetë "vlerat e fshehura" të një biznesi të marketingut në rrjet (përtej bërjes së parave!). Si bonus special janë dy "vlera të fshehura" shtesë nga Kim Kiyosaki dhe Tom Wheelwright.

  790 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 10 nga 10 libra