Hasan Muzli Selimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 13 of 13 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në këtë botim poetik gjejmë lidhjen e beftë mes fjalëve, idiomën origjinale gege, imazhet e bjeshkëve, lojës së jetës, ku autori është vetvetja. Që në titull shënohet nënshtresa dhe mbishtresa. Hasan Selimi dëshmon pjekuri poetike, nervngacmues tek lexuesi dhe një botë shpirtërore që rrok të të marrë me vete në udhëtimin poetik, faqe për faqe.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim poetik gjenden 5 kapituj me poezi që ndërtohen mbi një bazë foljore, duke fituar ritëm. Përmes analizave didaktike, ku vendin kumtues e bën dialektika e zhvilimit, poeti kërkon të sjellë një qasje mbi konceptin e zhvillimit, duke formuar konceptin e të kundërtave. Poeti është përpjekur të ndërtojë në formë sa më të thjeshtë poezinë, duke iu...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Sapo merr në dorë librin “ Hija e Dheut” , ndjen kujtimet, imazhe të fëmijërisë së autorit, duke u fiksuar në detaje të jashtëzakonshme që të fusin brenda botës së poezisë mistike. Personazhet janë kaq dinamikë, duke pulsuar brenda labirintheve të dukurive sociale, duke drejtuar gishtin tregues. Ky libër na e zbukuron fjalën shqipe, duke na futur në...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër është një galeri personazhesh dhe njerëzish, të korrektuar historikisht, duke ardhur si tokësorë, të prekshëm, lidhës të poetikës së autorit me sensin krijues të tij.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim përmblidhen të gjitha vlerësimet e redaktorëve të ndryshëm rreth krijimtarisë së Hasan Muzli Selimit. Pena alpine e autorit, me delikatesën e vëllimeve të tij, ka qenë një bojë që nuk është hequr në mendjet e Lulzim Logu-t, Lisen Bashkurti-t, Harilla Mane-s, Ndue Gjika-s, Ramiz Lushaj-t, Mark Simoni-t, Sadik Bejko-s, Sejdi Berisha-s, Hamit...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Pas librit “Hije dheu”, që përveçse kërshëri ngjalli mjaft interes ndër lexues besnikë të poezisë dhe kishte shumë komente pozitive, shpejt ja mbrrini në libraritë tona libri i dytë me poezi i autorit Hasan Selimi me titullin sinjifikativ ” Shpirtit i betohem”.  Krejt libri është psherëtimë, dridhje dhe kreni e një shpirti poetik që ka gjetur dritaren kah...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 13 of 13 items