Patologjite tek femijet Ka 9 libra.

 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin. Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Në këtë libër, shqyrtohen konceptet teorike bazë të çrregullimeve të të nxënit/të mësuarit, kornizat diagnostike, rrugët e vlerësimit e vëzhgimit, klasifikimet kryesore të këtyre çrregullimeve dhe teknikat e ndërhyrjes e strategjitë e trajtimit. Teksti përmban 20 kapituj, prej këndvështrimit të përgjithshëm, identifikimit të këtyre crregullimeve,...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  Libri përmban informacione lidhur me elementët e crregullimit, diagnostikimit, ndërhyrjes në kontekstin shkollor, familjar, akademik, të komunikimit, emocional dhe sjellor të këtyre fëmijëve.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Një manual i shkëlqyer për prindërit që përballen me sfida të tilla si autizmi në familjen e tyre. Pas një eksperience të gjatë praktike dhe studimi, Spiro Saqellari vjen me një botim ku jepen informacione dhe këshilla rreth kësaj sindrome me të cilën po përballemi çdo ditë e më shumë

  800 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok

  Ky libër ka lindur nga dëshira për të ndarë përvojën, studimet dhe reflektimet e profesionistëve të ndryshëm të cilët çdo ditë, nëpërmjet punës terapeutike, vijnë në kontakt me fëmijët që janë viktima të abuzimit dhe me probleme emocionale, relacionale dhe institucionale që janë të lidhura me këtë ndërhyrje.

  1 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 250 Lekë Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Ky libër është shkruajtur në Itali në Mars të vitit 2020, në një kohë kur gjithë bota po luftonte kundër virusit Covid -19. Ende më shumë po vuante Italia sepse ishim të mbyllur “në karantinë”. Nga frika e pandemisë, jo vetëm “biologjike”, por edhe nga ajo e pandemisë “emocionale” në të cilën gjithë Italia po jetonte.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Në stok

  Në këtë libër, autorët paraqesin në mënyrë mjaft të thelluar Çrregullimin  i quajtur deficit i vëmendjes dhe Hiperaktivitetit ose siç njihet në nivel ndërkombëtar Attention deficit hyperactyvity disorder (ADHD)

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  "GUIDA PSIKOTERAPEUTIKE" është më tepër libër praktik sesa teorik, ku duhet të punohet përditë me të, një ditar ku duhet të shkruhen përditë shqetësimet , duke i vetmonitoruar dhe duke bërë të mundur zbatimin e teknikave të ndryshme që të menaxhohet në mënyrë sa më efikase çdo shqetësim , përfshirë problemet me ankthin, depresionin, vetëbesimin, OCD etj,...

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 9 nga 9 libra