New Media Communication

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 12 of 12 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe prej ketij numri i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe tashme i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti vlejne biznesit...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe tashme i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti vlejne biznesit...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe tashme i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti vlejne biznesit...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në brendësi të revistës do të gjeni raste të suksesshme nga diaspora dhe histori të grave sipërmarrëse. Karriera, marketingu, menaxhimi, madje edhe teknologjia, vijnë me nesazhe dhe këshilla. Shpresojmë të sjellim freski mendimi në këto ditë të nxehta vere, duke ju frymëzuar për një rikthim të mbarë në zyrat tuaja në shtator.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ne numrin 30 te revistes Business Magazine vijne disa nga artikujt me te mire nga bota e sipermarrjes, marketingut digjital, menaxhimit, dhe zhvillimit personal. Artikulli kryesor i perkushtohet Ermal Mamaqit si sipermarres dhe se fundi si autor i librit per zhvillimin personal “Ne gare me veten”

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Hidhet ne qarkullim revista e biznesit Business Magazine Nr. 27. Ne kete numer gjeni intervista, protagoniste biznesi, aktore te politikave te sipermarrjes, personazhe nga bota e motivimit dhe zhvillimit personal, ide biznesi, dhe informacione te tjera per marketingun, marketingun digjital apo evente nga bota e sipermarrjes.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Hidhet ne qarkullim numri me i ri i revistes digjitale per biznesin, Business Magazine. Edhe ne kete numer do te gjeni artikuj per krizen e shkaktuar nga lufta ne Ukraine, rritjen e cmimeve, profilet e biznesit dhe shume te reja te tjera nga bota e marketingut digjital dhe sipermarrjes

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ka dalë në treg, në formatin print dhe online numri i ri i revistës Businessmag.alNë këtë numër 31 sjellim shumë informacione rreth teknologjisë, startupeve dhe sipërmarrjeve. Profile të ndryshme sipërmarrësish, në fusha të ndryshme blernda dhe jashtë vendit, flasin për sfidat e tyre dhe rrugëtimin në sipërmarrje. Ata sjellin shembuj praktikë se si ia...

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 12 of 12 items