Adriatike Lami

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky libër me poezi është përzgjedhur mes pesë librave më të mirë të botuara gjatë vitit 2017 nga juria e përzgjedhur nga Ministria e Kulturës për çmimet vjetore në fushën e Letërsisë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Në këto poezi shkrimtarja sjellë një dialog të botës së saj, burrave të jetës së saj, në botën ku ato janë. Adriatike Lami është autore e disa librave me poezi, prozë të shkurtër dhe punimeve të ndryshme metodike. Vargjet dedikuar dashurisë, sublimes, kujtesës, mungesës dhe vazhdimësisë sendertohen me nje nivel te larte stilistik. Ky është vëllimi i pestë...

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Adriatike Lami vjen me një vëllim të ri me poezi “Tango në prill”, duke kulmuar arritjet e saja poetike, duke shënuar përsosje të teknikave poetike, dhe duke rrokur një botë plot pasione, energji, harmoni dhe muzikalitet.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Poezisë së Adriatike Lamit i shkojnë fjalët e poetit të madh Federiko Garcia Lorka: "Poezia nuk kërkon lexues të thjeshtë, poezia kërkon njerëz që dashurojnë..."

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items