Sokol Sadushi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  2 000 Lekë Out of stock

  Ky libër, i cili është vazhdim i trajtesave mbi të drejtën administrative dhe, në veçanti, mbi teorinë e aktit administrativ, që kam realizuar në botimet e mëparshme, synon të përcjellë për studentët, për praktikantët e së drejtës administrative dhe, në veçanti, për juristët e administratës publike, një analizë

  2 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item