Joseph Murphy

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Lexoni këtë libër me kujdes, me sinqeritet dhe me dashuri! Bindeni veten se ai mund t'ju ndihmojë! Jam mëse i bindur se do t'jua ndërrojë kahjen e vërtetë të jetës suaj.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Edhe pse ekspert i madh autori shfrytëzon terminologji të thjeshtë në definimin e realiteteve të thella në mendimin filozofik të shpirtit dhe ligjmëritë e tij.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Në këtë libër psikologjik - filozofik Joseph Murphy na mëson për ligjet e mendjes, të vetëdijes, për mënyrën e veprimit të saj, për rrugët e shpirtit, zemrës, ndërdijes, për nxitjen kozmike brenda nesh e cila kërkon të shprehet.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 090 Lekë In Stock

  Ky libër i jashtëzakonshëm shkruar nga doktor Joseph Murphy, një nga pionierët e mendimit pozitiv, do të hapë përpara jush fuqitë e vërteta dhe tronditëse të pavetëdijes.

  1 090 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 090 Lekë In Stock

  PËRDORE TË PAVETËDIJSHMEN PËR NJË KONTROLL TË PLOTË MBI FATIN TËND

  1 090 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 853 Lekë 2 180 Lekë -15% In Stock
  New

  Joseph Murphy konsiderohet nje nga studiuesit me te mprehte te mendjes njerezore: Ne dy librat e tij ai ka analizuar boten e nenvetedijes dhe ndikimin qe ka ajo ne jeten tone te perditshme, ne marrjen e vendimeve, ne menyren sesi ndertojme raportin me te tjeret, etj. Per kete arsye, ne kemi mbledhur ne nje set dy prej librave te tij “Mrekullia e dinamikes...

  1 853 Lekë
  2 180 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items