Tahar Ben Jelloun

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  375 Lekë 500 Lekë -25% In Stock

  Një roman i shkruar me një stil të veçantë, me rrëfime ngjethëse për jetë njerëzish të fundosur në Mesdhe apo Atlantik, për varkëtarë (ose më mirë: tregtarë të dëshpëruarish) të pashpirt, që vetëm duan të mbushin xhepat duke sakrifikuar jetë njerëzore

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  Një sagë e fuqishme, që përfshin tre breza, midis Dakarit, Fesit dhe Tanzherit, “Martesa për qejf” është gjithashtu edhe një roman i madh për dashurinë.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 600 Lekë -25% In Stock

  Ajo ishte si të gjitha moshataret, as shumë e urtë, as shumë ngatërrestare, por kishte sy të mëdhenj, që lëshonin një dritë të ëmbël dhe vezulluese.

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  225 Lekë 300 Lekë -25% In Stock

  Më 17 dhjetor 2010, Mohamed Buazizi i vuri zjarrin vetes duke u vetësakrifikuar. Kur ambulanca arriti në vendin e ngjarjes zjarri ishte shuar, por Mohamedi nuk kishte më asnjë ngjashmëri me një qenie njerëzore. Ky veprim radikal i tij ishte sinjali që lajmëroi fillimin e Revolucionit Jasemin në Tunizi.

  225 Lekë
  300 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  638 Lekë 850 Lekë -25% In Stock

  Me një talent të denjë për Një mijë e një net, Tahar Ben Jalloun na tërheq në një Marok tundues, ku ndërthuren dhuna, erotizmi, feja dhe magjia.

  638 Lekë
  850 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Ky roman është vazhdimi i rrëfimit të jetës së Ahmedit/Zahrës – nisur me botimin e romanit “Vajza e rërës”.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 600 Lekë -25% In Stock

  Muhamedi ka bërë gjithmonë një jetë të devotshme e të qetë në Francë, duke ndier gjithmonë një nostalgji të madhe për vendin e tij, Marokun.

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  Një skenarist nga Tanzhei zbulon se pagjumësinë e tij kronike mund ta mposhtë duke vrarë. E para që e pëson është nëna e tij plakë. Por qetësia dhe netët me gjumë, që ai fiton nga vrasjet, janë të përkohshme. Në krye të një viti ai është në kërkim të një viktime tjetër.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  563 Lekë 750 Lekë -25% In Stock

  "Një fëmijë është kureshtar. Ai bën shumë pyetje dhe pret përgjigje të sakta dhe bindëse. Nuk bëhen hile me pyetjet e një fëmije. Kur po më shoqëronte në një manifestim kundër një projektligji për emigracionin, vajza ime, dhjetë vjeçe, më pyeti për racizmin. Ne biseduam gjatë. Fëmijët janë në gjendje të të kuptojnë më mirë se kushdo tjetër se njeriu nuk...

  563 Lekë
  750 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items