Gertrude Stein

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Shekulli i njëzetë është një shekull që e shikon tokën ashtu si nuk e ka parë kush kurrë më parë, toka ka një shkëlqim që nuk e ka patur asnjëherë tjetër, dhe ndërsa në shekullin e njëzetë gjithçka vetëshkatërrohet dhe asgjë nuk është e vazhdueshme, atëherë shekulli ka një shkëlqim të vetin dhe Pikaso i përket këtij shekulli, ai ka karakteristikën e...

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item