Fabio Volo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Libri i ri i Fabio Volo-s të grish për t’u kredhur i tëri në jetën e përditshme të një çifti, në evolucionin e një dashurie. Tregon krizën që nis me ardhjen në jetë të një fëmije dhe, për më tepër, çfarë ndodh kur diçka e thyen magjinë mes dy të dashuruarve. Dhe sugjeron, hedh hipotezën e një përgjigjeje, kërkon një rrugëdalje.  

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë In Stock

  Problemi nuk është sa pret, por kë pret. Zgjimi, kafeja, tramvaji, zyra, palestra, pica-kinemaja-shtrati (nëse është me fat, jo vetëm)...

  850 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  950 Lekë In Stock

  Libri i ri i Fabio Volo-s është edhe më i ndjeri, më i vërteti; forca e këtij sinqeriteti del në çdo faqe. Gjendesh shpesh duke qeshur në çaste ironie që të rrëmbejnë. Por sidomos gjendesh i emocionuar, mbase i mallëngjyer dhe i çuditur se sa shumë ngjan jeta e Lorencos me atë të secilit prej nesh.

  950 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri i ri i Fabio Volo-s rrëfen për krizën e një çifti dhe udhëtimin e tyre, fizik dhe të brendshëm, për ta përballuar. Një roman i sinqertë, i drejtpërdrejtë, që di të fotografojë zigzaget dhe kontradiktat e vogla të marrëdhënieve tona. Një histori ku mund ta gjesh veten sërish, të emocionohesh dhe të kuptosh nëse ekziston, në njëfarë çasti, një mënyrë...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë In Stock

  Në këtë libër të ri, Fabio Volo i bashkon jetët e protagonistëve si pjesët e një loje (puzzle), duke zgjedhur përsëri botën femërore si kod hyrjeje.

  850 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Në sfondin e një narrative që të mban pezull deri në faqen e fundit, qëndron dilema e zgjedhjes gjithmonë e më të vështirë, midis “ne” dhe “unë”, midis sakrificave që bëjmë për përmbushjen tonë personale dhe atyre që jemi gati të bëjmë për një njeri tjetër, për çiftin ose familjen. Dallimi midis përmasave të lumturisë vetjake dhe lumturisë së përbashkët.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  950 Lekë In Stock

  Me këtë roman të ri, Fabio Volo-ja konfirmon dhe nxjerr në pah cilësitë që e kanë bërë aq të dashur për miliona lexues. “Regëtimat e dritës së mëngjesit” është një libër i sinqertë dhe i fortë, që i përballon ndjenjat pa marifete apo perifraza dhe që na vë ballë për ballë me emocionet tona të vërteta.

  950 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  950 Lekë In Stock

  Një roman që ka të fsheha mes vëllezërve në një familje, - një histori që i ndjek si fantazëm, një histori të përvuajtur dashurie; rrëfen dhimbjen që të copton shpirtin dhe lumturinë që të le pa fjalë. Ata që e kanë shijuar magjinë e rrëfimit të Fabio Volos në librat e tjerë, nuk mund të mos e lënë pa e lexuar edhe këtë roman.

  950 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items