Fabio Volo

Fabio Bonetti (në art Fabio Volo) ka lindur në Kalçinate të Bergamos, Itali, më 23 qershor 1972. Është shkrimtar dhe drejtues emisionesh radiofonike dhe televizive. Librat e tij janë përkthyer në shumë vende të botës. Në shqip, nga Shtëpia Botuese “Dudaj”, janë botuar romanet “Edhe një ditë më shumë”, “Një vend në botë” dhe “Koha që do të doja”.

  

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 8 nga 8 libra
 • Shikim i shpejtë
  847 Lekë 1 100 Lekë -23% Në stok
  I ri

  Libri i ri i Fabio Volo-s të grish për t’u kredhur i tëri në jetën e përditshme të një çifti, në evolucionin e një dashurie. Tregon krizën që nis me ardhjen në jetë të një fëmije dhe, për më tepër, çfarë ndodh kur diçka e thyen magjinë mes dy të dashuruarve. Dhe sugjeron, hedh hipotezën e një përgjigjeje, kërkon një rrugëdalje.  

  847 Lekë
  1 100 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  655 Lekë 850 Lekë -23% Në stok

  Problemi nuk është sa pret, por kë pret. Zgjimi, kafeja, tramvaji, zyra, palestra, pica-kinemaja-shtrati (nëse është me fat, jo vetëm)...

  655 Lekë
  850 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  732 Lekë 950 Lekë -23% Në stok

  Libri i ri i Fabio Volo-s është edhe më i ndjeri, më i vërteti; forca e këtij sinqeriteti del në çdo faqe. Gjendesh shpesh duke qeshur në çaste ironie që të rrëmbejnë. Por sidomos gjendesh i emocionuar, mbase i mallëngjyer dhe i çuditur se sa shumë ngjan jeta e Lorencos me atë të secilit prej nesh.

  732 Lekë
  950 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% Në stok
  I ri

  Libri i ri i Fabio Volo-s rrëfen për krizën e një çifti dhe udhëtimin e tyre, fizik dhe të brendshëm, për ta përballuar. Një roman i sinqertë, i drejtpërdrejtë, që di të fotografojë zigzaget dhe kontradiktat e vogla të marrëdhënieve tona. Një histori ku mund ta gjesh veten sërish, të emocionohesh dhe të kuptosh nëse ekziston, në njëfarë çasti, një mënyrë...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  655 Lekë 850 Lekë -23% Në stok

  Në këtë libër të ri, Fabio Volo i bashkon jetët e protagonistëve si pjesët e një loje (puzzle), duke zgjedhur përsëri botën femërore si kod hyrjeje.

  655 Lekë
  850 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok
  I ri

  Në sfondin e një narrative që të mban pezull deri në faqen e fundit, qëndron dilema e zgjedhjes gjithmonë e më të vështirë, midis “ne” dhe “unë”, midis sakrificave që bëjmë për përmbushjen tonë personale dhe atyre që jemi gati të bëjmë për një njeri tjetër, për çiftin ose familjen. Dallimi midis përmasave të lumturisë vetjake dhe lumturisë së përbashkët.

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  732 Lekë 950 Lekë -23% Në stok

  Me këtë roman të ri, Fabio Volo-ja konfirmon dhe nxjerr në pah cilësitë që e kanë bërë aq të dashur për miliona lexues. “Regëtimat e dritës së mëngjesit” është një libër i sinqertë dhe i fortë, që i përballon ndjenjat pa marifete apo perifraza dhe që na vë ballë për ballë me emocionet tona të vërteta.

  732 Lekë
  950 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  732 Lekë 950 Lekë -23% Në stok

  Një roman që ka të fsheha mes vëllezërve në një familje, - një histori që i ndjek si fantazëm, një histori të përvuajtur dashurie; rrëfen dhimbjen që të copton shpirtin dhe lumturinë që të le pa fjalë. Ata që e kanë shijuar magjinë e rrëfimit të Fabio Volos në librat e tjerë, nuk mund të mos e lënë pa e lexuar edhe këtë roman.

  732 Lekë
  950 Lekë -23%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 8 nga 8 libra