Jorge Luis Borges

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Një përmbledhje me tridhjetë biseda të shkrimtarit të njohur argjentinas Jorge Luis Borges, të zbardhura nga intervistuesi i tij, Osvaldo Ferrari, për radion "Municipal" të Buenos Aires në vitin 1984, zhvilluar pak përpara vdekjes dhe janë të fundit dëshmi që ka lënë. Këto biseda spontane dhe të lira, Ferraris i zbardhte dhe i botonte çdo javë në një...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ai është një botë idesh të qarta, të dëlira dhe njëherësh të pazakonta që...Janë shprehur në fjalë me një drejtpërdrejtësi dhe përkorje të shkëlqyer .[Ai] qe tregimtar madhështor.Ne i lexojmë tregimet e Borhesit me kërshërinë hipnotike me të cilën lexojmë zakonisht prozën policore... -Mario Vargas Llosa

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  200 Lekë Out of stock

  Pasqyra e bojës nga autori i çmimit Nobel, Jorge Luis Borges është një histori thellësisht imagjinare që eksploron filozofinë, paradoksin dhe natyrën e ekzistencës së njeriut.

  200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky vëllim përmbledh të gjitha tregimet e shkruara nga Borges-i, një ndër trashëgimitë më ndikuese dhe të jashtëzakonshme të letërsisë perëndimore. Universi borhesian, plot me pasqyra, labirinte, tigra, biblioteka, gauço dhe maska, është një nga peizazhet themelore të shekullit XX. “Libri i librave” ishte një temë e preferuar dhe e ripërsëritur e Borges-it...

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items