Franz Kafka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 12 of 12 items
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Kjo është proza e parë dhe më e bukura e Franc Kafkës. Amerika rrëfen historinë e një emigranti të ri në moshë, Karl Rossmann që pas një aventure fatkeqe seksuale, e gjen veten në Amerikë, të dërguar nga prindërit e tij. Teksa pritej që djaloshi të çlironte veten në këtë vend magjik të mundësive, ai kalon aventura, arratisje të çuditshme dhe përjeton...

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  "Kur hyn në veprën e Kafkës, ke kaluar një prag që s'ka të bëjë më me jetën e përditshme, me njohuritë e tua historike, filozofike, psikologjike. Ti ke hyrë thjesht në botën e tij ashtu siç hyn bie fjala në botën e mitologjisë greke kur merr në duar një përmbledhje me mite të lashtësisë, ose sikurse lexon Dhiatën e Vjetër dhe të Re, por pa pjesët e tjera...

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  I mbetur i papërfunduar nga Kafka në vitin 1922 dhe i papublikuar deri në vitin 1926, dy vite pas vdekjes së tij, Kështjella është tregimi i bezdisshëm e K-së , i luftës së pamëshirshme dhe të kotë të tij, me një me një autoritet të padepërtueshëm, për tu qasur në Kështjellë.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  I mbetur i papërfunduar nga Kafka në vitin 1922 dhe i papublikuar deri në vitin 1926, dy vite pas vdekjes së tij, Kështjella është tregimi i bezdisshëm e K-së , i luftës së pamëshirshme dhe të kotë të tij, me një me një autoritet të padepërtueshëm, për tu qasur në Kështjellë.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Në përmbledhjen e letrave që ia ka dërguar Milena Jesenskës, Franz Kafka zbulon veten më shumë se në cilëndo vepër të tij. Letrat në thelb fillojnë si një korrespondencë pune, por shumë shpejt kalojnë në "letra dashurie" pasionante.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% Out of stock

  Mendimet e fshehta me të cilat ti fut brenda vetes të keqen nuk janë tuajat por të së keqes.

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Tema themelore e prozës së tij tepër të saktë nga ana gjuhësore është lufta pa rrugëdalje e individit nga një qenie mistike të pandryshueshme kundër forcave të fshehta anonime të kudondodhura, armiqësore ndaj tij.

 • Quick view
  506 Lekë 550 Lekë -8% In Stock

  “Metamorfoza & Në koloninë ndëshkimore” është një libër i autorit Franc Kafka, i përkthyer nga Gjergj Vlash për lexuesin shqiptar. Në këtë botim mund të gjeni veprën “Metamorfoza”, një kryevepër letrare.

  506 Lekë
  550 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Ditaret, për vlerën e tyre si rrëfim i drejtpërdrejtë, janë thelbësore për të kuptuar jetën dhe veprën e Franc Kafkës dhe përbëjnë, njëkohësisht, komentin më autoritar.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  819 Lekë 890 Lekë -8% In Stock

  819 Lekë
  890 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 003 Lekë 1 090 Lekë -8% In Stock

  1 003 Lekë
  1 090 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 12 items