Leonard Veizi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Autori në këtë zinxhir publicistikash nuk mbetet thjesht e vetëm në stadin e konstatimit, por mjeshtërisht parashtron vëzhguesin e vëmendshëm edhe në detaje që ndodhin para syve tanë, por që i anashkalojmë me apo pa ndërgjegje.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  Ky është një triller psikologjik nga shkrimtari Leonard Veizi. Ndonëse ngjarjet ndodhin dhe personazhet lëvizin brenda një hapësire të kufizuar, ato janë dinamike dhe secili prej tyre shfaqet me një profil të qartë dhe të plotë.

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Duke e lexuar romanin LORA, të jeni i sigurt se ju do të përfshiheni emocionalisht në të dhe pas përfundimit të leximit të tij do të mbeteni gjatë të mbërthyer me jetët e personazheve të këtij libri kaq emocionues. 

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Një roman ku ndërthuret trileri me psikologjinë, jeta moderne dhe e provincës, engjëjt dhe djajtë. "Orgji në famullinë e at Ludovikut" është një vepër e shtrirë në plan universal. Si edhe më parë, letërsia e Veizit del nga kufijtë e së zakonshmes, duke synuar hapësira dhe mundësi të reja.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Në librin Rrëfimi, Leonard Veizi paraqitet në një shkallë më të lartë të rrëfimit duke depërtuar shumë thellë në psikologjinë dhe patologjinë e personazheve të tij, pavarësisht ndikimeve të rrymave të ndryshme psikologjike.?

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Pas disa vëllimeve me tregime e novela, shkrimtari Leonard Veizi sjell romanin e tij të parë Surpriza e natës së fundit.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 6 of 6 items