Sazan Guri

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky libër nuk bie në ujdi me zhvillimin urbanistik të kryeqytetit tonë, por përballet me pasojat që ka lënë ky zhvillim.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky libër ofron një teori të gjerë dhe njohuri praktike të se drejtës në përgjithësi dhe asaj krahasuese të veprave urbane. Qëllimi kryesor është sigurimi i njohurive të gjëra e konventave kryesore mjedisore dhe të nxis diskutimin dhe dhe analizat krahasuese të problemeve mjedisore, duke rritur dhe aftësinë negociuese. 

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër sjell një dimension të ri për problemin e trajtimit të kafshëve kryesisht endacake. Ajo u bën thirrje të gjithë opinionit publik që të drejtojë vëmendjen nga këto qenie që kanë treguar gjithmonë vlerat më të çmuara të njeriut të tilla si besnikërinë, gatishmërinë për të sakrifikuar jetën në mbrojtje të kujdestarit të tij, urtësia shpesh të...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Nëpërmjet dietave, ne shpjegojmë dhe kuptojmë mekanizmin natyral te ushqyerjes tek njerëzit, jo me sforcimin për të mbajtur një dietë sfilitëse, deri demobilizim bezdisës. Kur një person përdor ushqime të ndjeshme, është dieta më e mirë për këdo që dëshiron të anpraise mendjen e tij në nivelet më të larta të vetëdijes dhe arritja e një ekuilibri vetjak.  

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Libri është i përbërë nga koncepte të tilla si Interpretimi Praktik Sizmik, gjeologji dhe shkurtimet sizmike, pasqyra e Stratigrafisë sekuenciale sizmike depozituese, ndryshimet relative të nivelit të detit, që do të thotë Krono-stratigrafi e reflektimit sizmik, reflektimet sizmike korralacioni i paleontologjisë. Interpretimi stratigrafik i modeleve të...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Ky libër konsiston në nocionet e stratigrafisë sekuenciale, depozitimet klasike të kontrolleve statike, ndryshimi relativ i nivelit të detit, aplikimet e stratigrafisë sekuenciale, procedurat për interpretimin e Stratigrafisë sekuencisale, ushtrimet Stratigrafisë sekuenciale.

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Në këtë libër, realisht problemet e mjedisit në Tiranë bazohen kryesisht në studimet që vet autorët kanë trajtuar. Ky libër shërben për të sensibilizuar qytetarët, por gjithashtu dhe vendimmarrësit. 

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Libri mbështet një vendim të drejtë dhe logjik, veçanërisht në rastin nëse TEC do të vendosej në një tokë të thatë, ku vendet e banimit mos jenë afër, por distanca të jetë në përputhje me standartet e lejuara.

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items