Nexhat Ibrahimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Shkrimtari kosovar Nexhat Ibrahimi sjell në këtë libër një përmbledhje me ese, të cilat pasurojnë literaturën shqip mbi tema klasike dhe bashkëkohore të mendimit islam.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Autori në këtë vepër flet për disa nga nocionet kuranore dhe përkthimin e tyre në gjuhën shqipe duke iu referuar versionit të përkthimit të Kuranit nga i ndjeri Sherif ef. Ahmedi. Ky libër tejmase u shërben studiuesve të Islamit teologëve dhe masës së gjerë myslimane.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një përpjekje që studimet për periudhën osmane të vendosen në binarë të mirëfilltë, të bëhen studime pa paragjykime, siç ishte koha dhe bota. Synimi është të mënjanohen mitet dhe legjendat nga e vërteta Historike.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Mendimtari Sejjid Hussein Nasr në këtë vepër e cila është e përkthyer në shumë gjuhë të botës synon të nxjerr në pah, natyrën e shkencës islame, mënyrën se si duhet studiuar ajo dhe raportin mes Islamit e shkencës në përgjithësi.

  400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items