Jean-Pierre Vernant

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  650 Lekë Out of stock

  Edhe sot e kësaj dite, një poemë gjallon vetëm kur thuhet me zë. Ajo duhet ditur përmendësh dhe, për ti dhënë jetë, duhet recituar me fjalët e heshtura të ligjërimit të brendshëm. Edhe miti është i gjallë vetëm nëse vazhdon të rrëfehet brez pas brezi, në jetën e përditshme.

  650 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Për mendimin grek, nëse bota shoqërore duhet t'i nënshtrohet numrit dhe masës, natyra përfaqëson kryesisht fushën e përafërsisë ku nuk zbatohen as njehsime të sakta, as arsyetime të rrepta.

  400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items