Edmond Rostand

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Sirano de Berzherak - Nje komedi heroike, ne vargje, shkruar nga Edmond Rostand dhe perkthyer nga Prokop Gjergo, si pjese e kolanes se perkthyer prej tij. Vepra me e rendesishme e ketij autori, me fame boterore. Ne vargjet e kesaj komedie, pershkruhen me nota humori aventurat e ketij "heroi" francez.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Drame nga Edmond Rostand. Drama paraqet, ne vargje, jeten e djalit te vetem te Napoleon Bonopartit dhe fundin e tij tragjik. Perkthyer nga Prokop Gjergo. (Pjese e gjerdanit te perkthimeve te Prokop Gjergos)

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items