Ernest Hemingway

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Subjekti tërheqës është vendosur me mjeshtëri në sfondin romantik të Spanjës. Në libër lexuesi përjeton një atmosferë dhimbjej.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Të shkruara gjatë kohës kur Hemingueji ishte në kulmin e fuqisë së tij krijuese, në tregimet e tij Fitimtari nuk merr asgjë shkëlqen vula e talentit të veçantë. Karakteret, dialogët, mjediset, bota e brendshme, mund të kenë ardhur vetëm nga imagjinata e Heminguejit.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Kopshti i Edenit, bestseller në vitin 1986, edhe pse libri i fundit i pambaruar i Ernest Heminguejit, me të cilin punoi prej 1946-s deri sa vdiq në 1961. Libri tregon historinë e një shkrimtari të ri amerikan, David Bourne, dhe gruas së tij Catherine.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Për kë bie këmbana nga Ernest Heminguej u publikua në vitin 1940. Ky roman tregon historinë e Robert Xhordan, një i ri amaerikan i brigadës ndërkombëtare i angazhuar në një njësi guerrile republikane gjatë Luftës Civile Spanjolle.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Një kryevepër e prozës që jo vetëm mahnit këdo për fuqinë e thellë simboliste, dhe mjeshtrinë narrative, por vjen në gjuhën shqipe me një histori të veçantë: Autori që e ka përkthyer është Ismail Kadare, i cili e njohu Ernest Heminguejn për herë të parë me lexuesin shqiptar, duke dhënë shtysa për modele të reja të shkrimit të letërsisë. Prandaj ky libër...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items