Emilios Solomou

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Një roman kushtuar kohës, zvetënimit, kujtimeve, dashurisë dhe pabesisë, që luhatet midis së tashmes dhe së shkuarës.

 • Quick view
  1 400 Lekë Out of stock

  Një roman kushtuar kohës, zvetënimit, kujtimeve, dashurisë dhe pabesisë, që luhatet midis së tashmes dhe së shkuarës.

  1 400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një roman për të bukurën dhe të shëmtuarën, për iluzionet dhe ëndrrat e humbura, për gjurmimin zanafillor të lumturisë nga qenia njerëzore dhe pengesat për të mbërritur tek ajo në një botë armiqësore e të tjetërsuar.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një roman që endet midis të shkuarës dhe të tashmes, midis hakmarrjes dhe detyrës, midis dashurisë dhe urrejtjes.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items