Camilla Lackberg

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Cilësuar nga shumë media online si USA TODAY, The New York Times e The Washington Post si ndjekësja kryesor e Stieg Larsson, Gurskalitesi është bestseller numër një i autores suedeze Läckberg dhe pjesë e listës së The Washington Post Librat që duhen patjetër për gjatë vitin 2013.

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 440 Lekë 1 600 Lekë -10% In Stock

  1 440 Lekë
  1 600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  990 Lekë 1 100 Lekë -10% In Stock

  Në bashkësinë peshkatare të Fjelbakës jeta është e veçuar, e qetë dhe, për disa, tragjikisht e shkurtër.Kishte pasur gjithnjë dyshime për një krim të shëmtuar pas zhdukjes së dy vajzave të reja në zonë rreth njëzet vjet më parë. Tani një djalë i vogël, duke luajtur, e konfirmon këtë të vërtetë të tmerrshme. Zbulimi i skeleteve të tyre, bashkë me kufomën e...

  990 Lekë
  1 100 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Njëfarë filli i kuq që zgjidhet në të kundërt, duke çuar në një të shkuar të largët kur, në fillim të shekullit të kaluar, Fjelbaka njohu një “fabrikuese të mistershme engjëjsh”.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items